AnswerBun.com

Hair simulation not rendering in cycles

Blender Asked by Luca Cassarino on January 2, 2022

I was trying to add hair dynamics to a mesh. While hair particles without any dynamics render fine, as soon as I turn on the simulation the hair disappears from the render. I’ve checked and it’s not a clipping issue, and the simulated hair is perfectly visible in render view, but not in the final render. I really have no ideas of what’s happening. I’m running Blender v2.83.0 .

Add your own answers!

Related Questions

How can I create complex edge profiles on columns?

2  Asked on September 29, 2021 by instert_name

       

How to use displacement modifier?

0  Asked on September 29, 2021 by giuseppe-benenati

 

A polygon uses the same vertex twice error in animation nodes

2  Asked on September 29, 2021 by richard-bruno

 

Blend two actions

2  Asked on September 29, 2021 by fred-nek

   

Curve a Straight Line?

1  Asked on September 29, 2021 by richard-newman

 

Exporting Animations via blend files – Common Asset Duplication

1  Asked on September 29, 2021 by marcus-obrien

     

How to precisely set many camera positions for rendering?

3  Asked on September 29, 2021 by chewy-hooman

 

Piping cream through a piping tip

3  Asked on September 29, 2021 by solomancode

   

UDIM tiles not importing properly image texture shader

2  Asked on September 29, 2021 by drignatiuscole

   

Ask a Question

Get help from others!

© 2023 AnswerBun.com. All rights reserved. Sites we Love: PCI Database, MenuIva, UKBizDB, Menu Kuliner, Sharing RPP, SolveDir