AnswerBun.com

Systemd unit not found on start but exists on status

Server Fault Asked by TEXHIK on November 29, 2020

A service exists and succesfully found via status command

>sudo systemd status my-service
● my-service.service - My service description
   Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/my-service.service; static; vendor preset: disabled)
   Active: inactive (dead)

however, just in next command:

>sudo systemctl start my-service
Failed to start my-service.service: Unit not found.

I have absolutely no idea where to look Nothing changed between commands, they give same result even if eexecuted together via bash-scripot or connected with ;

Add your own answers!

Related Questions

HAProxy as selective forward proxy and load balancer

1  Asked on December 18, 2021 by brian-sidebotham

 

IIS URL Rewrite – Redirect root to subfolder

1  Asked on December 16, 2021 by appleoddity

   

Permission denied in Kannel server

2  Asked on December 16, 2021

   

Getting timestamp in micro seconds in GKE cluster

1  Asked on December 16, 2021 by nagendra-kumar

 

Restart apache with monit

3  Asked on December 16, 2021 by user2672052

     

Azure to Ionos .org domain name transfer

1  Asked on December 13, 2021 by 13bloc

     

sed replace all tabs and spaces with a single space

4  Asked on December 13, 2021 by zulakis

         

Single Sign on at Windows 2012 R2 RDS

2  Asked on December 13, 2021 by fips123

   

rate limiting traffic for internal ip (TC)

1  Asked on December 13, 2021 by johnsongoey

     

Ask a Question

Get help from others!

© 2022 AnswerBun.com. All rights reserved. Sites we Love: PCI Database, MenuIva, UKBizDB, Menu Kuliner, Sharing RPP, SolveDir