AnswerBun.com

'Profile Card Value' is empty

Sitecore Asked by NutsAndBolts on January 5, 2022

In my Sitecore installation, under ‘/sitecore/system/Marketing Control Panel/Profiles/’ i created a profile ‘Movies’ and profile keys under it corresponding to Action, Comedy and Horror.

Subsequently, i created Profile card and Personas.

The problem i am facing is, the field corresponding to ‘Profile Card Value’ is empty, as can be seen in the snapshot.

enter image description here

Even if I enable raw values, there is nothing there. Same can be seen in this image.

enter image description here
Sitecore version: Sitecore.NET 8.2 (rev. 170407).

I have tested the MongoDB connection and is working fine.

There are warnings in the log files log.txt: Could not find type in ReflectionUtil.CreateObject: Sitecore.Shell.Applications.Analytics.Personalization.ProfileCardValue

There are no entries in FXM.log

My issue is same as mentioned here

2 Answers

I resolved this by accessing the core database and changing the Assembly Field on item /sitecore/system/Field types/Analytics/Profile Card Value from:

Sitecore.Client

to

Sitecore.Marketing.Client

My theory is This must not have applied through our upgrade process from

Answered by Luke Jasprizza on January 5, 2022

Have you set a minimum and maximum value for the Profile Keys? The value for the Profile Cards is determined by the min and max values of the keys. Profile key showing fields

Answered by Jo Troxell on January 5, 2022

Add your own answers!

Related Questions

How to get General Link Field in RenderFieldArgs?

0  Asked on August 23, 2021 by gautam-aneja

 

Setting site default language in SXA

1  Asked on August 23, 2021 by mohamed-mosa

   

Sitecore domain and sub domain authentication

1  Asked on August 23, 2021 by suresh-r

   

No data recorded in Experience Analytics

3  Asked on August 23, 2021 by breno-diniz-pelosi

   

GraphQL query to search for pages based on template

2  Asked on August 23, 2021 by serhii-shushliapin

   

Sitecore SxA Composite Layout not adding custom css and js

1  Asked on August 23, 2021 by nadine-lendzian

 

Sitecore Item URL with Custom Domain in Azure PaaS

2  Asked on August 23, 2021 by alok-kumar

   

Updated field in rendering variant not working

2  Asked on August 23, 2021 by barada-behura

   

Creating multi site using Sitecore JSS

1  Asked on August 23, 2021 by haappyy02

 

Scale Out Content Management AppService

1  Asked on August 23, 2021 by pirate-briggs

     

Use SXA rendering variant for dynamic object

1  Asked on August 23, 2021 by user2980

   

Custom Item Url Builder

1  Asked on August 23, 2021 by ethan-schofer

 

Ask a Question

Get help from others!

© 2023 AnswerBun.com. All rights reserved. Sites we Love: PCI Database, MenuIva, UKBizDB, Menu Kuliner, Sharing RPP, SolveDir