AnswerBun.com

Authentication fails though the password is correct

Unix & Linux Asked by rohit pillai on September 3, 2020

I have a linux 7.7 machine which is integrated to Windows Active Directory. Also I have a local user "appuser" in the server for managing the application. While I switch to appuser, I am getting "su – Authentication Failure" Error. And in the /var/log/secure I get the below message.

su: pam_sss(su-l:auth): received for user appuser: 10 (User not known to the underlying authentication module)

How can I fix this?

Add your own answers!

Related Questions

Get active sink in PulseAudio

1  Asked on January 4, 2021 by inspectormustache

     

How do I run 32-bit programs on a 64-bit Debian/Ubuntu?

3  Asked on January 3, 2021 by gilles-so-stop-being-evil

         

Grub’s default kernel priority

0  Asked on January 3, 2021 by abhishek-deshpande

         

Kali Linux 2020.2 Stuck on dragon logo

1  Asked on January 2, 2021 by robotix

     

How to fix Ubuntu 18.04 LTS random freezes again

0  Asked on January 2, 2021 by manmax

 

X11 windows created by root

2  Asked on December 31, 2020 by saga

   

Kubuntu 20.04 Display Errror

0  Asked on December 31, 2020 by emil-dworniczak

       

How to exclude folders in sshfs mounting?

1  Asked on December 30, 2020

 

Ubuntu upgrade leads unmet dependencies

1  Asked on December 29, 2020 by jonkobu

     

How to know on which LAN a machine is connected?

0  Asked on December 29, 2020 by jpc

       

Ask a Question

Get help from others!

© 2022 AnswerBun.com. All rights reserved. Sites we Love: PCI Database, MenuIva, UKBizDB, Menu Kuliner, Sharing RPP